Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем с оборотите

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблем с оборотите

Здравейте , имам проблем със оборотите ма моята Алфа 145 1,4 T.S. . Моят проблем се свързва с това че когато колата е на бензин прекъсва , когато и подадеш газ и тя глъхне , обръщам е на газ и се появява същия проблем но само когато и дам рязко в голямо количество... а когато натискам плавно педала на газ-та колата върви без проблем , но стига до 4000-оборота и спира да върви... Та ако някой е имал подобен проблем или ако си има понятие от какво може да е ... нека сподели едно мнение Поздрави!!!

Първоначално публикувано от kvargov Покажи съобщение
    Здравейте , имам проблем със оборотите ма моята Алфа 145 1,4 T.S. . Моят проблем се свързва с това че когато колата е на бензин прекъсва , когато и подадеш газ и тя глъхне , обръщам е на газ и се появява същия проблем но само когато и дам рязко в голямо количество... а когато натискам плавно педала на газ-та колата върви без проблем , но стига до 4000-оборота и спира да върви... Та ако някой е имал подобен проблем или ако си има понятие от какво може да е ... нека сподели едно мнение Поздрави!!!
    здравеи колега имах го този проблем и решението е ДЕБИТОМЕРА, бягаи бързо в сервиза 146. 1.4 тс 103 коня на бензин и газ имам...

Comment

Откачи дебитомера, ако няма промяна отивай да го сменяш.
      При всички положение ти трябва читава диагностика.
      Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
      Mazda 6 2.3 2005
      sigpic

Comment

Благодаря колеги наистина излезе от дебитомера ... смених го с друг и стана перфектна

Comment

Първоначално публикувано от kvargov Покажи съобщение
          Благодаря колеги наистина излезе от дебитомера ... смених го с друг и стана перфектна
          радвам се че помогнах : ) сега ако някои ми каже че има и излишна броня за продан за 146=ца :П в приличен вид вадя касата бира от хладилника

Comment

Working...
          X